Kontakt oss for mer informasjon om Idéer og effekt

Det å utvikle en kultur og sikre kompetanse på å finne, evaluere, prioritere og effektuere gode idéer er avgjørende for de aller fleste virksomheter. Vi har laget en enkel prosess for å hjelpe dere til å komme i gang eller forbedre og forsterke det dere allerede gjør i dag på dette området.

explosion-bombilla-lyspære

Vi har laget 3 enkle workshops som får dere raskt i gang og dere kan lære av både prosessen og effektene. Hvem hos dere har størst behov for å gjøre dette?

Vi hjelper dere med å bearbeide de idéene dere har, få frem flere kvalifiserte idéer og sette disse idéene ut i live i en enkel prosess med 3 workshops strukturert etter følgende mønster:

Workshop 1: Hvilke idéer har vi, hvilke av disse idéene er de beste og hvilken effekt vil disse idéene kunne gi? Hvordan er potensiell effekt knyttet til de strategier og mål vi har for virksomheten? Hvor kan vi finne flere idéer og hvordan gjør vi det?

Workshop 2: Hvilke idéer har vi nå totalt? Hvilke av disse idéene skal settes ut i live? Hva er effekten av disse idéene og hvem eier gjennomføringen og målingen?

Workshop 3: Hvordan har vi kommet i gang med å sette idéene ut i live? Hva ser vi av muligheter og utfordringer? Hvem trenger vi hjelp fra for å lykkes? Hva blir viktig å gjøre for å vise effekten til alle i virksomheten og lære av det vi har gjort?

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.